10 Sexy Cholis fra hele verden som lar deg lamslått

Cholis eller bluser er ikke for kvinner som bruker sarees alene. I denne tiden og alderen kan en sexy choli eller en avlingstopp eller til og med en elegant bluse, når den bæres med forskjellige antrekk få frem en moteerklæring, ganske distinkt og med total prakt og oomph. Borte er de vanlige gamle fargede eller silkeblusene kvinner pleide å slite tilbake når dagene var konvensjonelle. Jenter og kvinner i disse dager elsker å prøve ut sin følelse av mote og stil, og det er grunnen til at vi bringer deg ti av de beste og veldig sexy Cholis fra hele verden, for å få hoder til å snu!
1. Tribal Dance Nights
Litt på knekksiden med metallpynt, kan du tenke på lærkoli som vil gi den dampende effekten i øynene hans. Hvem liker ikke et lite rollespill nå og da, eh!

Kilde: Pinterest.com [Les også: forskjellige typer lehenga choli]
2. Anita Dongres gull pyntet Choli
Hvis du velger å bruke en lehenga med en elegant choli, la berøringen av Midas ta over med en gullpyntet Choli!
Kilde: Pinterest.com3. Baklaget Chunky Cholis
Mens sangeren Justin Timberlake kan ha sunget melodier for å bringe tilbake den sexy tilbake, vi kvinner over hele verden og uansett hvor vi kommer fra, vet du hvordan vi kan flaunt den sexy tilbake med et tykk preg!

Kilde: Pinterest.com4. Bohemian Cholis
Hvem vil ikke legge til et snev av sigøyner-boho-elegant utseende til ensemblet? Bruk den svarte med sølv pyntet choli på Ghanas herrelandslag i fotball Skjorter en jentekveld, sammenkobling av det med et langt skjørt, bukser eller shorts skjørt, og alle øyne ville være på deg!
Kilde: Pinterest.com5. Videsi dukker i heklet Cholis
Amy Jackson flaunts en heklet gul choli med stil, og med en elegant saree pakket rundt hennes fantastiske selv også. Du kan også komme med en uttalelse med denne Choli, når du bæres med denims og støvler!

Kilde: Pinterest.com6. Gypsy Cholis
Gypsy cholis når de er stil med harembukser i store metalliske prikker, bringer frem et binging bohemsk utseende, så søtt og sensuelt. La ham svi på magen din utsatt, mens Choli skaper det dampende blikket på deg! Les hvordan du kan style harembukser.
Kilde: Pinterest.com7. Chunky Cholis
Fargerik og sexy, en tykk Choli som modellert på skuespilleren Shruti Hassan med elegante pyntegjenstander og sære notater, ville slippe ut mye mer enn bare en dose damp i Cerezo Osaka Skjorter bryllupet. Vi overlater det til deg Fluminense Skjorter å bestemme deg for hvordan du kan flagre utseendet!

Kilde: Pinterest.com8. Jade av Monica og Karishma
Ren stoff og i Jade, som ikke vil flaunt et sexy slem utseende så varmt på vennene dine sangeet? Mens kvinnene travelt synger konvensjonelle sanger og festen fortsetter til små timer om morgenen, ville Jade Choli i rent stoff være mye mer enn bare showstopper!
Kilde: Pinterest.com [SC: MediaD]