27 Enestående fordeler med Malunggay (trommestokk) for helse, hår og bivirkninger

Leter du etter en løsning for å forbedre helse- og hårkvaliteten din? I så fall må du prøve Malunggay. Også kjent som ‘The Tree of Life’ eller ‘Miracle Tree’, fungerer denne planten som et utmerket middel for å kurere flere sykdommer, og øke hårveksten. Tro det eller ei, det er beriket med 90 næringsstoffer og 46 typer antioksidanter!
Hva er malunggay?
Malunggay er et tropisk tre, som har forskjellige helbredende og medisinske egenskaper. Malunggay er også kjent som trommelstokk eller pepperrot. Dette treet er opprinnelig fra Sør -Himalaya i Nordvest -India og dyrket stort sett i tropiske og subtropiske områder. Plantene er virkelig helseforbedrende. Malunggay er beriket med flere kosttilskudd:

22% vitamin C

41% kalium

61% magnesium

71% jern

125% kalsium

272% vitamin A

Malunggay frø og røtter brukes ofte til å trekke ut olje, og blomstene kan tilberedes og spises. Annet enn det brukes oljen, blader, sap, bark og blomster til å lage flere tradisjonelle medisiner i flere land.
Ernæringsverdier av malunggay:
Malunggay -blader har en høy næringsverdi. Og for å opprettholde en generell god helse, er det nødvendig med en optimal levering av næringsstoffer for kroppen. Malunggay er beriket med 6780 mg vitamin A, 220 mg vitamin C, 440 mg kalsium, 259 mg kalium og 6,7 mg protein.
Malunggay blader er fullpakket med rike næringsstoffer. Den inneholder omtrent syv ganger mer kalium sammenlignet med bananer og protein som er inneholdt i melk. Dette mirakeltreet har flere fordeler for hår og helse.

Her er listen over malunggay -fordeler for hår og helse:
Noen få av de utallige fordelene er som følger.
1. Øker immunforsvaret
Malunggay -blader kan bidra til å øke immunforsvaret ti ganger bedre sammenlignet med kommersielt tilgjengelige vitaminer og kosttilskudd.

Hvordan å bruke:
Å koke og konsumere malunggay blader kan hjelpe en å komme seg etter flere sykdommer.

Merk: Forbruk av Malunggay -blader daglig kan bidra til å forbedre kroppens naturlige forsvarsmekanisme og er et godt immunstimulerende middel. Det er et godt middel for AIDS -pasienter.
2. hodebunnsproblemer
Tilstedeværelsen av kalsium, jern, kalium, magnesium, magnesium og kobber er veldig nyttig for å behandle problemer med hårbunnen.

3. Melkeproduksjon hos sykepleiemødre
Malunggay er ekstremt fordelaktig for ammende mødre. Å konsumere det daglig kan ha en enorm økning i morsmelkproduksjonen.
Hvordan å Olympique Marseille Skjorter bruke:
Det anbefales for sykepleiermødre å konsumere kokte malunggay -blader for å fremme melkeproduksjon for babyene sine.
Merk: I tillegg kan det å drikke et glass malunggay juice daglig også øke mengden morsmelk.
4. Astma
Malunggay inneholder C -vitamin som kan bidra til å Chelsea FC Skjorter styrke immunforsvaret og behandle sykdom som astma.
Hvordan å bruke:
Forbruk av malunggay blader med honning og calamsi kan hjelpe til med behandling av astma. Frø og juice kan også blandes med melk for å forbedre astma -tilstanden. Eller inhalerer dampen til varmt vann der Malunggay har blitt kokt for å rydde opp lungeproblemet ditt.
Merk: Du kan også bratte unge Malunggay -blader i en kopp varmt vann og drikke blandingen for å behandle astmaen din.
5. Hudforyngelse
Malunggay frøkomponenter finnes populært i de fleste kosmetikk på grunn av dets terapeutiske hudpleiefordeler. Det kan bidra til å fjerne urenheter, avgifte og forynge huden.
Hvordan å bruke:
Slip bladene på malunggay blader og gjør den til en pasta. Skal denne blandingen på ansiktet daglig for å avsløre en glødende hud.
Merk: Du kan også konsumere friske unge malunggayblader når du har irritert hud.

6. Hypertensjon
Malunggay -bladene har ofte blitt brukt for å kontrollere høyt blodtrykk hos FC Utrecht Skjorter pasienter. Hvis du ikke liker hvordan Malunggay forlater smaker, kan du også bruke den i pulverform.
Hvordan å bruke:
For å lage malunggay-pulver, kan du tørke bladene i solen i 2-3 dager. Slip de tørkede bladene for å danne fint pulver. Du kan blande dette pulveret i et glass vann og drikke løsningen daglig.
Merk: Du kan også ta en Malunggay -bar en gang daglig.
7. Relaxant
Malunggay kan bidra til å senke blodsukkernivået, berolige fordøyelsessystemet, ha en depressiv effekt på nervesystemet og dermed fungere som et muskelavslappende middel.
Hvordan å bruke:
Frøene kan konsumeres som stekte nøtter eller erter, og også jordet i pulver. Du kan også bruke frøene mens du lager karriretter.
MERKNAD: Malunggay har ofte blitt brukt som et avslappende middel for epilepsipasienter også.
8. Anthelmintic
Malunggay blader inneholder viktige næringsstoffer kjent som anthelmintic som forhindrer parasittiske eller tarmorm i kroppen.
Hvordan å bruke:
Bland 5-10 gram pulveriserte malunggay blader, en ts honning i et glass varmt vann. Drikk denne blandingen to ganger om dagen for best resultat.
Merk: Du kan også konsumere denne drinken med kokosnøttjuice på alternative dager.
[SC: MediaD]
9. Diabetes
Malunggay -blader er sterkt anbefales for diabetespasienter. Å ta sin tilførte te kan hjelpenullnull