12 Party Wear stilige kjoler som ville skape mer enn bare en surr denne sesongen

Bruk håret ned eller i en elegant chignon og plukke fra en rekke festklær stilige kjoler for å flagre din hylsen dette nye året, fordi feiringer er på i full sving. Hvis du er forvirret over hva du skal ha på deg for hendelsene, er her noen få festklær, som vi vil dele med deg. Ta en titt på kuttene, gardiner, stiler og farger i massevis som gjør at spekteret av festklær stilige kjoler vi viser som must-haves!
Hvordan kle seg for fest
Mens du ville være opptatt med å riste et ben eller to, tråkker en martini og griper øynene rundt, vil vi at du skal være nummer én stjerne på gulvet. Når du husker det, her er en mini -guide med en rekke kjoler som forteller deg nøyaktig hvordan du skal kle deg for fest.

1. Når du fester med familien
Når du fester med familie og stemningen virker innsnevret, men likevel morsom, vil du ikke ønske å tåe linjen med de eldste rundt i Deep Skin Show. Dette er når du skal kle deg passende for å respektere husholdningenes kultur og tradisjoner. Derfor gjør en nydelig pulserende Anarkali Salwar et perfekt ensemble for anledningen.

2. For en formell do
Hvis det er en formell fest og du fortsatt vil ha på deg noe stilig og elegant, her er en nydelig anarkali slitt av Diva Sunny Leone. Vi elsker de perky mørke blues og nyanser av ombre på det nydelige antrekket, noe som gjør at det elegante preget kommer gjennom.
[Les også: Hvordan bruke rød kjole]

3. Ultra moderne med tradisjonelle vendinger
Du kan velge en av Jain Khoslas designer berører jakken og skjørt i tradisjonell indisk broderi. Den tykke uttalelsen ville aldri gå ut av stilen helt sikkert, og Mil ville også bli imponert.

4. Hvis bare med svigerforeldrene
For noe lett, sassy og litt vill, kan du velge chiffonbaserte anarkalis i flytende blomster som har livlige toner til ensemblet.

Jenter natt ute
Når det gjelder Pyts -følelsen av påkledningsstil Chelsea FC Skjorter for fest, ønsker vi å ha en blanding av øst møtes vestover eller bare et bohemsk rødlig berøring, så la oss se på noen få alternativer her, skal vi?
6. Matching-matching
Vi elsker de brune corduroy-høye midjebuksene med den elegante brune toppen, og de nakne hælene som får det matchende matchende utseendet etter en festkveld som kommer gjennom? Hva er tankene dine om dette ensemblet opp av Kendall?
[SC: MediaD]

7. Den lange svarte kjolen
Ingenting snakker sexy og sensuell og elegant også, som LBD i en forbedret versjon. Vi elsker utskjæringen på nakken, som tilfører litt mer oomph til den generelle elegante kjolen!

8. Blanke topper og et tyllskjørt?
Litt for prinsesse (ish), men perfekt for nattfestene der pyts ville være stridende; Lokalet skal ha en stjerne, og det er deg! En tykk skinnende topp og et matt rosa tule skjørt med hæler for føttene gir en uttalelse!

9. Stilkonsisjon i dype pink
Vi elsker dype rosa og spesielt når vi er preget av et sexy nummer for festen å ha på seg og flaunt. Presisjonsdefinert og ren i stil, Concision -avgjørelsen i å ha på seg en sensuell festkjole som sitter tett på kroppen, definerer en selvsikker kvinne!

10. Blomster tyllkjoler
Girly, flørtende, sjarmerende og elegant, med ganske retro touch til sitt eget navn, bringer ASOS til Pyts noe fra 1960 -tallet med blomsterberøringer overalt for å legge Corinthians Paulista Skjorter pizzazz og Oomph til arrangementet.

11. En pyntet metallisk blonderskjole
Vil du elske flere komplimenter å komme din vei? Hvis svaret er et ja, styling opp i en sexy pyntet metallisk blonderskjole i pasteller eller nakne fargetoner, bør du være din ting denne høytiden.

12. Gray
La beina treffe dansegulvet i tykke metallgrå bukser og en lysfarget topp, pyntet med et svelte nakkestykke for FC Utrecht Skjorter selskap!
[Les også: Winter Party Wear Shoes]

Så her var 12 haute -tall som beskriver hva du skal ha på deg til en tilfeldig fest, og siden vi har fortalt deg hvordan du skal kle deg for en festkvinne eller veldig jentete og elegant, vil vi at du også skal dele festene dine med ideer uten lesere.
Bilder Kilde: Pinterest.com