Svartide kvinnelige selskap for å handle

Når vi fortsetter å gjøre en innsats for å få til endring, ber jeg deg om å gjøre det til en praksis å støtte svartide selskaper i dag og alltid. Det burde ikke være en engangs ting; Men en kontinuerlig innsats. Her er et svart-eid kvinnelig selskap å handle nå og utover. Jeg har hatt gleden av å jobbe med noen av disse kvinnene, og jeg fortsetter å støtte deres selskaper og andre. Hvis du søker etter måte å støtte det svarte samfunnet nå og utover, kan du sjekke ut det mange nylige innlegget mitt her. Ikke glem barna. Förenta Staterna herrelandslag i fotball Skjorter Når du lærer og støtter, kan du sjekke ut disse barnebøkene som feirer svart kultur og mangfold. Jeg skal gjøre en YouTube-videospill noen av de svart-eide motestykkene i skapet mitt. Følg med!
Svartide kvinnelige selskap til Shopchen Burkett: Chen Burkett Pieces tilfører dristige og fargerike utskrifter. Sjekk det forrige innlegget mitt her i et av stykkene hennes.

Bror Vellies: Søker etter morsomme og distinkte sko, du vil elske dem. Jeg ser absolutt på de forskjellige nyanser av nakenpumper.
Icon Closet: Du har sannsynligvis sett meg Manchester United Skjorter i mange utseende fra Icon Closet. Her har jeg på meg en av de populære kjolene deres her.
For stil skyld: basert i Nigeria, men de sendes internasjonalt. Brikkene deres er unike, morsomme og dristige. Jeg har brukt et par av stykkene deres inkludert dette toppen og gule skjørtet.

Leppestangen: Hvis du har fulgt meg, vet du hvor mye jeg elsker dristige leppestifter. Jeg elsker Lipbar lyse og dristige leppestifter. De selges på Target.

< >

OMA Etiketten: Jeg oppdaget nylig OMA -etiketten, og jeg elsker de søte smykkene. Elsker dens enkelhet.

Fe Noel: Jeg hadde på meg en av de originale samlingene deres her. Elsker deres estetikk!

Hanifa: Basert i Baltimore. De er absolutt en å sjekke ut.

SAI SANKOH: Hvis du trenger å stoppe stykker til sommeren eller neste ferie, kan du sjekke dem ut. Jeg har disse kaftanene.

Du kan også glede deg over:

Hvordan bruke høye Real Madrid Skjorter midjerte bjellebottom jeans

Hva du skal ha på å jobbe i høst …

De beste sommertoppene du kan bruke …

Vårfarger jeg er begeistret for å prøve …

Få kjent.

Registrer deg med e -postadressen din for å motta nyheter og oppdateringer.

Fornavn

Fornavn

Fornavn

Fornavn

Etternavn

Etternavn

Etternavn

Etternavn

Epostadresse

Epostadresse

Epostadresse

Epostadresse

Abonnere

Takk for at du abonnerer!