Her er nøyaktig hvordan du bruker Color Orange

er oransje den nye svarte? Oftere har jeg sett en god del oransje fargetoner. Oransje er kanskje ikke den enkleste fargen å ha på seg for mange mennesker, siden det er dristig, lyst og overveldende. På den annen side er fargen rik, så vel som bra med så mange forskjellige hudtoner som gjør den til en av mine foretrukne farger å ha på seg. Orange kommer godt med så mange forskjellige farger, så vel som det fungerer i forskjellige sesonger. Rikdommen så vel som allsidigheten i fargen gjør at jeg liker den enda mer.
Hvor fleksibel er fargen oransje? Akkurat som svart, kan du bruke fargen oransje med så mange forskjellige fargekombinasjoner. Oppdag først den oransje nyansen som fungerer med hudfargen din. De forskjellige nyanser av fargen gjør det lettere og morsomt å blande seg og matche.
Etter at du har oppdaget skyggen som fungerer for deg, kan du ha det gøy å blande seg i tillegg til å matche den på mange måter. Det er så mange forskjellige metoder for Danmarks herrelandslag i fotball Skjorter å style fargen oransje så vel som for forskjellige anledninger. Sjekk ut YouTube -videoen min for flere metoder for å style oransje. Akkurat her er 5 metoder for å integrere fargen oransje:
Hvordan bruke fargen orangemonokromatisk: Du kan bruke et oransje topp til tå på toppen som sett i dagens utseende så vel som her. Når jeg bruker oransje topp til tå, liker jeg ofte å bryte det opp med nøytrale sko samt tilbehør.
Orange With Pink: I min nye YouTube -video her, delte jeg forskjellige metoder for Bayern Munich Skjorter å style oransje med rosa så vel som andre farger. I mine kommende innlegg vil jeg dele flere av bildene fra videoen på bloggen.
Oransje med nøytrale farger: Hvis du vil bruke fargen oransje, men ikke vil at den skal være overveldende, kan du legge til nøytrale stykker samt tilbehør. For eksempel: Du kan koble oransje bunner med beige, hvite eller ecru -topper samt sko. Akkurat her er nøyaktig hvordan jeg stylet det med hvitt.
Oransje med koboltblå: sammenkobling av oransje med koboltblå har en metode for å fremheve begge fargene mens du fremdeles lager begge Sao Paulo FC Skjorter enestående. Når du sammenkobler både oransje så vel som koboltblå farger, tilsett nøytrale biter for å binde begge fargene sammen.
Oransje med svart: For en mer subtil tilnærming med oransje, kan du parre den med svart. Se nøyaktig hvordan jeg styler det her.

Hva er den fargen du har ønsket å koble sammen med appelsinstykkene dine? For meg har den livlige oransje nyansen vært en av de foretrukne fargene mine å ha sammen med sterk rosa/fuschia. I dagens innlegg bruker jeg denne Wayf beskjærte toppen så vel som midi -skjørt sammen med nøytrale muldyr.
Handle utseendet mitt

< >

Du kan også glede deg over:

Den mest ettertraktede sommerkjolen til å ha på seg …

Overgangsstifter du krever nå

Den perfekte kjolen å ha på seg nå til …

Hvordan bruke denim i sommer

Få kjent.

Registrer deg med e -postadressen din for å få nyheter så vel som oppdateringer.

Fornavn

Fornavn

Fornavn

Fornavn

Etternavn

Etternavn

Etternavn

Etternavn

Epostadresse

Epostadresse

Epostadresse

Epostadresse

Abonnere

Takk for at du abonnerer!