Hva du skal ha på et alumni -lunsjarrangement

hvis du planlegger å delta på en alumni -lunsj for din lovgivningsskole – så vel som du tar sjansen til å nettverk der – nøyaktig hvordan skal du kle deg? Bruker du et passform i denne situasjonen? (Bildet, Manager Juicy 6 Jacket, $ 575 på Nordstrom – Inspiser ut vår fulle guide til kvinners passform for flere ideer.) Leser K underverker …
Jeg begynner å nettverk for å se etter en ny oppgave, samt har bestemt meg for å gå på lovgivningsskolens årlige alumni -lunsj (jeg er advokat). Det er på en fredag på en hotellplass. Bør jeg ha en passform eller er en ekspert forretningskjole (med ermer) tilstrekkelig?
Interessant spørsmål, besøkende K! For min $ 0,02, vil jeg oppgi sikker, ha på meg dress. Hvorfor ikke? Du har en, så vel som du vil se profesjonell ut. Hvis noen på jobben spør hvorfor du er i dress, er det ingenting mistenkt for å delta på et alumni -arrangement – så vel som på arrangementet hvis noen spør hvorfor du er i dress, kan du bare si at du har et stort møte. (Jeg stiller spørsmål ved de vil – min antagelse er at 95% av menneskene det vil være i dresser. Men jeg er sikker på at dette avhenger av din geografiske beliggenhet, i tillegg til din lovgivningsskole.) Spesielt forutsatt at dette er en lunsj – I tillegg til lovgivningsinstitusjonen alumni lunsj på det-jeg vil oppgi at en passform er den enkleste, ikke-brainer-responsen her-kast den på og gjøres med det. (Les noen av våre fineste tips om lunsj her, i tillegg til noen få av tankene våre om alumni -nettverk her.)

Faktisk vil jeg si at dette er en perfekt sjanse til å begynne å bruke en passform i din rutinemessige garderoberotasjon. Noen av de aller beste rådene jeg fikk da jeg nettopp startet, var AS Monaco Skjorter at du skulle ha en passform så ofte du kan, selv om du ikke “har” til – i det minste når en uke! – Siden det får kolleger så vel som sjefer vant til å se deg i dress. Når du prøver å hemmelighet intervjue for nye jobber, når du kommer på jobb kledd i en ny dress, roper det ikke “Jeg har et intervju i dag!”

Damer, hva er tankene dine? Nøyaktig hvor ofte prøver du å bruke dresser? Hva ville du ha Belgias herrelandslag i fotball Skjorter på deg en alumni -nettverkslunsj med advokater?
—————
N.B. Disse materielle innleggene er ment å være en kilde til nabolagskommentar til et spesifikt emne, som besøkende kan søke med uten å måtte sile ut mange ikke -relaterte kommentarer. I tillegg til det, selv om vi av programmet ekstremt verdsetter alle kommentarer fra leserne våre, vil vi be deg om å holde kommentarene dine om emnet; ThreadJacks vil bli slettet etter eget skjønn og bekvemmelighet. Takk til deg for Fluminense Skjorter din forståelse!