Beste sjarmprodukter du bør prøve denne 2016

endelig- listen vi alle har ventet på er ute! Den beste Charm Products 2016 -listen er listen som hver sjarm buffer venter på med bated pust. Endelig vet vi hvilke fancy produkter som fikk tusenvis av likes og hvilke apotek -sjarmprodukter som faktisk er revolusjonerende.
Beste sminkeprodukter
I denne korte artikkelen har vi kuratert de beste hudpleieproduktene og til og med de beste sminkeproduktene du absolutt burde få tak i.

[Les også: 9 enkle måter å organisere sjarmprodukter]
Så la oss komme i gang!
Makeup Forever Ultra HD Unnrotable Cover Foundation:
Makeup har alltid alltid funksjoner på denne listen og regnes ofte som et av de beste sjarmproduktene. Så hva er magien i dette grunnlaget som gjør det til en kritikerens klare foretrukket alltid? Produktet gjaldt først markedet i 2008, og noen gang fordi det da regnes som det beste grunnlaget der ute. Konseptet bak grunnlaget var at det burde være en formel med full dekning som kan konvertere kjendisens hud for å se feilfri på HD-TV og film. Produktet har en formel som glir veldig enkelt på huden, er langvarig, ser ikke tung ut og holder seg på. Gjerne et av de beste sjarmproduktene 2016 du Aston Villa FC Skjorter burde ha i vesken!

Kilde: bp.blogspot.com [SC: MediaD]
Becca presset hud perfekt:
Dette pressede pulveret er absolutt magi og dobler seg som en kompakt så vel som en markør, avhengig av skyggen du velger. Denne sterke kompakten ACF Fiorentina Skjorter kan faktisk endre måten huden din ser flawløs ut, ikke-fet og den samme fra 9-5. Det er et av de mest etterspurte produktene og regnes som et Brighton & Hove Albion FC Skjorter av de beste sminkeproduktene også. Kjøp en, og du er klar for dagen.

Kilde: beautypointofview.com For kinnene dine:
Marc Jacobs Charm Air Blush Soft Glow Duo in Lines & Last Night
Elsker du den rosa, glødende rødmen på kinnene dine for å vare hele dagen? Vel, denne vektløse rødmen er akkurat det du har lett etter. Det som gjør denne rødmen til et flott kjøp er fordi det er blitt opprettet ved hjelp av en prosess som heter Soufflage-fransk for “luftpisket”. Det som er flott er at du til og med kan bruke denne rødmen som en markør!

[Les også: Organiske sjarmprodukter for sensitiv hud]
Kilde: media.allure.com For leppene dine:
Chanel Rouge Coco Stylo:

Kilde: Bp.blogspot.comestee Lauder Unlimited Waterproof Eyeliner:
Noe om god eyeliner gjør enhver sjarm aficionado lykkelig. Estee Lauder’s Wonder Stick er et slikt produkt, som er perfekt! Den slanke blyanten er i stor grad vanntett, og uansett hvor mye du gnir øynene dine, vil eyelinen alltid, alltid bli satt. Det flekker ikke og brenner heller ikke. Så du har en ideell linje hele natten!
Kilde: BP.Blogspot.comso There You Go – en uttømmende liste over de beste sjarmproduktene i 2016. Noen av dem er gjentatte vinnere, som Chanels ekstra fuktighetsgivende leppestift, og av en grunn. Disse produktene er plukket opp og kuratert av noen av de beste sjarmredaktørene som virkelig vet hva de gjør! Ikke vent-få hendene på disse produktene så snart som mulig!