Hva er din rutine etter arbeid?

Oppdatering: Vi tror fortsatt en rutine etter arbeid er nødvendig for balanse mellom arbeid og liv-så vel som du kanskje vil inspisere vår mange nylige diskusjon om arbeidslivsgrenser, inkludert nøyaktig hvordan du kan få mest mulig ut av Kveldene dine.
Her er et morsomt tema: Hva er din rutine etter arbeid? Har du en som er Juventus Skjorter nødvendig av utenfor elementer (må gå hund, hente barn osv.) Eller interiørelementer (må ta på deg treningssenterklær samt gå til treningssenter umiddelbart)? Oppdager du at det hjelper deg med å overføre tankegangen din til en mye mer avvikling? Hva gjør du på begynnelsen av dagen (tilbereder mat, legg ut klær osv.) For å hjelpe din rutine etter arbeid?
Som jeg har diskutert før, tror jeg at en rutine etter arbeid kan være en kraftig metode for å segue fra WorkMode til Me-Mode. Min egen rutine etter arbeidsarbeid inkluderte alltid å endre seg i denim da jeg fikk hus fra kontoret-det hjalp meg med å føle at jeg Fluminense Skjorter kunne “være meg selv” og slappe av uten å sette på pyjamas; Jeg oppdaget på samme måte at jeg var mye mer i stand til å henge opp tørr-rengjøring bare arbeidsklær pent hvis jeg gjorde det før total utmattelse satt inn. (Jeg hadde vanligvis allerede spist middag på kontoret eller ute, så vel som med en venn.) Jeg har aldri vært utmerket med å være produktiv om kvelden (med mindre du teller sosialisering), og personlig treningsøkter oppstår bare hvis jeg trener om morgenen (sukk).
I disse dager, med små barn, er rutinen min etter arbeid hovedsakelig drevet av utvendige elementer-koble til igjen med barn, lage/kjøpe/spise middag, badetid/sengetid GOGOGO. Da ungdommene sover, områder jeg vanligvis en stund, ser på TV og oppstyr med iPad -en min.
Jeg har funnet ut at jeg får en ny vind rundt klokka 22.00, når jeg noen ganger skal jobbe med personlige jobber (familiealbum, husholdningsforskningsstudie samt planlegging osv Jeg begynner å gjenkjenne at den mye bedre flyttingen er å legge meg før jeg får den andre vinden, forhåpentligvis så jeg kan stå opp tidlig for å få fokusarbeidet, som å komponere (eller hei, trene) før ungdommene står opp Rundt 06:30.

Hva med deg, kvinner-hva er din rutine etter arbeid? Har du en rutine med aktiviteter etter arbeid (gymklasse, bokklubb osv.)? Forutsatt at dine druthers vil du velge avviklingstid eller produktiv tid – så vel som om natten eller om Eintracht Frankfurt Skjorter morgenen?
2017 Oppdaterte bilder gjennom Stencil. Sjablong. (Opprinnelig forestilt seg (2015): Atlanta, Georgia, sentrum av Skyline, skumring, opprinnelig lastet opp til Flickr av Apple.White2010.)