32 rutiner som ødelegger huden din

for huden oppmerksom på at du er, det er på tide å legge om på nytt, samt undersøke nøyaktig hvor mye av din lignende for ting som kan havne i å utløse hudskader.
Vi viser deg 32 rutiner for deg at du krever å endre hvis du vil at huden din skal ta deg steder.

1. Overskudd av klor
En dukkert i et basseng om sommeren er lykke, men det vil ikke vare lenge. Klor i vann kan feste seg til så vel som å reagere på den fuktige så vel som renset Watford FC Skjorter hud. I kjøp for å eliminere klor, bruk en ekstra såpe når du tar en dukkert.
Kilde: ABCNews.com2. Minimer kaffeinntaket
Å drikke kaffe er en rutinemessig enkel for oss å gi inn. Den kan på samme måte verifisere å være en motstander for din tørre hud. Tatt i betraktning at koffein i det forstørrer rynker, kvitt seg med sidepåvirkningene ved å drikke gode avtaler med vann.
[LES OGSÅ: DECAF COFFE for Healthy You]

Kilde: Fobzy.T2B.Click3. Sov i sminke
Du vil invitere tilstoppede porer, bakterieinfeksjoner, samt kviser utsatt hud hvis du er i soverom med sminke på. Dessuten kan sminkeresten som holder seg på puten din gjøre deg høst syk. Den aller beste behandlingen er å holde sminke med å eliminere våtservietter ved siden av sengen din, for å sikre at du kan eliminere din skadelige sminke.
Kilde: ghk.h-cdn.co4. Kvise popping
Hudutbrudd kan oppstå når du begynner å velge huden på avtalen din, da den vil fortsette å skyve skitt så vel som bakterier inn i porene. Stopp derfor denne praksisen.

Kilde: huffpost.com5. Hopp over måltider
Å unngå måltider kan gjøre hudens alder raskere og opplever fra tørrhet mye raskere. Inkluder derfor supplerende ting i kostholdsplanen din i typen C -vitamin (funnet i appelsiner), vitamin B3 (funnet Saudi-Arabias herrelandslag i fotball Skjorter i peanøtter), vitamin E (funnet i avokado), samt vitamin A (funnet i fantastiske poteter) for å tone Opp hudens helse.
6. Lange, varme dusjer
Liker du ikke å gå inn i dusjrommet for å ha en varm dusj i lang tid? Mens den dampende dusjen er flott, Argentinas herrelandslag i fotball Skjorter ender den opp med å føre til skjellete, tørr hud. (Les her: Prosene så vel som ulemper med varm dusj)

Kilde: netdna-SSL.com7. Ekstrem testing av kosmetiske produkter
De fleste av oss har en fetisj til å teste ut nye kremer, rensemidler samt kremer på vår avtale med så vel som hud. Gjør det alltid på en liten hudlapp på armene eller føttene, ikke i ansiktet. Du forstår aldri at en allergisk reaksjon kan oppstå på avtalen din når du tester ut et kosmetisk produkt.
8. Drikk tilstrekkelig vann
Kroppen vår trenger konstant fuktighet, så det er avgjørende å drikke briller i tillegg til glass vann. Hvis du kutter ned hverdagens vanninntak, vil det føre til aldrende hud tidlig. Drikk passende vann samt slåss av grovt så vel som krympet hud, på nøyaktig samme tid får en sunn glød.

12. Konstant slanking
Nå så vel som da når du går på en slanking, ender du opp med å trekke ugunstig effekt på huden din. Vekt blir så vel som vekttap kan få hudfibrene til å slappe av, noe som fører til strekkmerker i tillegg til slapp hud.
13. Utilstrekkelig søvn
Det er avgjørende å få åtte timers søvn om natten, da det vil hjelpe deg med å se uthvilt ut, i tillegg til å få rehydrert hud. Lavere timer i søvn kan forårsake kjedelig hud så vel som tilstoppede hudporer.
Kilde: selvhelpfitness.com14. Overskudd av natrium i mat
Når du også har mye natrium i kostholdet ditt, kan det ta fuktigheten ut av huden din, noe som gjør det tørt og kjedelig. I kjøp for å dempe dette, kutt ut på salte godbiter i tillegg til å bruke en fuktighetsgivende ansikts fuktighetskrem.
15. Sekne øye
Å ha daterte kontakter så vel som briller kan lande deg opp med en skvett så vel som fine linjer samt rynker rundt øynene. Forhindre dette ved å sjekke ut øyelegen din i det minste når det er et år.
16. Regelmessig voksing
Motstå fristelsen til å løpe til en appell salong nå, så vel som for å vokse nye hår på huden. Overskudd av voksing kan forårsake rå hud så vel som ujevnheter. Gi huden minimum tre uker til å vokse håret. Husk også å ta vare på huden din publiser voksing.
Kilde: WordPress.com17. Kjemikalier til stede i vann
Offentlig vann må filtreres med rensemidler. Kjemikaliene i den stabler imidlertid opp på hodet over en periode. Velg et dusjhodefilter som vil hjelpe deg med å avverge tørrhud utløst av klor så vel som andre elementer.
18. Glemme leppene dine?
Å ha tørre så vel som sprukne lepper med jevne mellomrom gjør at de eldes raskere. Leppestifter så vel som leppepomader bestående av glyserinhjelp, hold leppene fuktige og fuktige.
19. Skitne putevar
I løpet av nattetiden kaster huden din de døde cellene. Disse døde cellene kan utvikle seg opp på putevaret ditt over tid og etterlate bakterier så vel som giftstoffer. Hold huden sunn ved å endre putetrekk når du hver annen uke.
20. Overskudd av peeling
Overeksfolierer huden din kan fjerne den av nødvendige oljer. Så peeling akkurat når en uke for å holde det sunt.
21. Rynkende
Konstant ansiktsuttrykknull