En enkel elegant måte å style jeansene dine

om du er tilhenger av mager jeans, kjæreste jeans eller nødlidende jeans, jeans er essensielle og enkle å ha på seg. Det er det ideelle tilbakelaget og et must for enhver garderobe. Hvis du vil skille fra hverandre i jeansene dine uten å prøve for hardt, anbefaler jeg at du prøver dette utseendet. Det er en enkel elegant måte å style jeansene dine på. For å oppnå dette utseendet, bare bruk de beste jeansene … helst nødlidende jeans med en uttalelse topp. Ikke alle vil like tungt nødlidende jeans som denne løse jeans fra 90 -tallet. Men hvis du gjør det, anbefaler jeg på det sterkeste å ta en splurge på det Serbias herrelandslag i fotball Skjorter eller prøve denne Levis høye par eller denne AF -kjæresten. Jeg har hatt det i over 3 år nå, og det får alltid mange komplement. For mindre nødlidende jeans kan du prøve dette Levis tynne jeanspar.

< >

For meg er det å bruke jeans en av mine uformelle stifter, spesielt Brighton & Hove Albion FC Skjorter for helgen. Når jeg finner det beste jeansparet, blir det ofte min uniform. Ofte vil jeg parre jeansene mine med en grunnleggende hvit tee. I det siste har jeg delt så mange måter å style jeans inkludert et denim og denimutseende og jeans med en uttalelse topp. Men for å få jeansantrekket ditt til å skille seg fra hverandre, vil jeg innlemme en uttalelse topp eller tilbehør. Det er en enkel elegant måte å style jeansene dine på. Og ja, uttalelser topper har en måte å transformere utseendet ditt fra lett til fantastisk! Ta for eksempel dagens utseende, den puffede hylse -korsetten toppet denne jeans -utseendet uten å måtte gjøre mye.
Når det er sagt, må du sørge for at du finner ut det flotte jeanset fordi dette elskede stykket er et essensielt i alles skap. Det gir et morsomt og Athletic Bilbao Skjorter allsidig utseende. Håper dette utseendet inspirerer deg til å gå ut av boksen og prøve jeansene dine med morsomme, distinkte og uttalelser topper i helgen og utover.
Hvis du søker etter et flott par jeans, kan du sjekke ut disse favorittene

< >

Passer jeansene dine med disse toppene

< >

Du kan også glede deg over:

De beste sommertoppene du kan bruke …

Enkel, men likevel elegant måte å bruke farge på …

Hvordan kle seg for vintersesongdato nå

Den beste høytidsfeiringen med familien

Få kjent.

Registrer deg med e -postadressen din for å motta nyheter og oppdateringer.

Fornavn

Fornavn

Fornavn

Fornavn

Etternavn

Etternavn

Etternavn

Etternavn

Epostadresse

Epostadresse

Epostadresse

Epostadresse

Abonnere

Takk for at du abonnerer!